Főmenü
Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram
2017. október 24, kedd
Béres Szabolcs, 10:48
Képgaléria  Nyomtatás  E-mail 
Magyarország Kormánya a jövő évre vonatkozóan is meghirdette a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramot.

Kedves Fiatalok!

Magyarország Kormánya a jövő évre vonatkozóan is meghirdette a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramot, amelynek elsődleges célja a megfelelő utánpótlás biztosítása a területi közigazgatás kormánytisztviselői, állami tisztviselői állománya vonatkozásában, annak érdekében, hogy a szakmailag felkészült, a közigazgatás iránt elkötelezett, megfelelő gyakorlati tapasztalattal rendelkező fiatal szakembergárda megtalálja helyét a közigazgatás szerteágazó feladatrendszerében.

Az eddigi tapasztalatok alapján Magyarország Kormánya szeretne olyan ösztöndíjprogramot kialakítani, amely igazodva a területi közigazgatás specifikumaihoz, releváns alternatívát tud nyújtani hazánk diplomás vidéki fiataljainak elhelyezkedési problémáit illetően. A Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram keretében a felvételt nyert ösztöndíjasok 12 hónapos szakmai gyakorlaton vesznek részt a Kormány általános hatáskörű területi államigazgatási szervénél. A Program végén a legkiválóbb ösztöndíjasok részére állami tisztviselői állást kínálhat fel Hivatalunk.

A legfontosabb tudnivalók a jelentkezők számára

  • A 2018. évi területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramra 2017. október 31-ig lehet jelentkezni kizárólag elektronikus úton a http://osztondijjelentkezes.kormany.hu/regisztracio internetes honlapon.
  • A szakmai gyakorlat időszaka alatt a jelölt ösztöndíjas jogviszonyban áll, munkáját teljes munkaidőben (8 óra) egységesen nettó 130.000 Ft-os ösztöndíj mellett.

Kérjük, hogy a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram további részleteiről a http://tko.kormany.hu/ internetes honlapon szíveskedjen tájékozódni!

JELENTKEZÉSÉHEZ SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Heves Megyei Kormányhivatal


A hírt küldte:
Varga Csilla
osztályvezető