Főmenü
Az Eszterházy Károly Egyetem pályázatot hirdet Fogyatékossággal élő hallgatókért ösztöndíj címen...
2017. október 24, kedd
Béres Szabolcs, 10:01
Képgaléria  Nyomtatás  E-mail 
Az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói követelményrendszer Térítési és juttatási szabályzatának 16. § (7) alapján pályázatot írok ki a 2017/18-as tanév őszi félévére Fogyatékossággal élő hallgatókért ösztöndíj elnyerésére.

Pályázhatnak azok nappali tagozatos, aktív hallgatók, akik vállalják, hogy segítik, támogatják a fogyatékossággal élő hallgató társaikat a tanulásban vagy életvitelükben.

A pályázatokat 2017. október 29-ig elektronikusan, a Neptun rendszeren keresztül kell benyújtani Ügyintézés/Kérvények menüponton a „Fogyatékossággal élő hallgatókért” formanyomtatvány kitöltésével. A pályázónak a benyújtott kérelemhez csatolni kell motivációs levelét, mely tartalmazza a segítő tevékenységére vonatkozó elképzeléseit. Továbbá az adatlaphoz csatolni kell az egyetemen regisztrált fogyatékossággal élő hallgató nyilatkozatát, mely tartalmazza a segítségnyújtás igényelt formáit, módját, időtartamát. A hiányosan benyújtott pályázatot érvénytelennek kell tekinteni. A pályázatok elbírálására 2017. november 7-ig kerül sor. Az ösztöndíj odaítéléséről az Esélyegyenlőségi Bizottság dönt.

Az ösztöndíj félévente 10 főnek ítélhető meg, mely mértéke: 10.000 Ft/fő/hó. Az ösztöndíj odaítélése félévre szól.

Az ösztöndíjak kifizetése az EFOP-3.4.3-16-2016-00010 „Az Eszterházy Károly Egyetem fejlesztése a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében” című projekt keretében valósul meg.

Eger, 2017. október 11.

Dr. Liptai Kálmán sk.

            rektor


A hírt küldte:
Varga Csilla
osztályvezető