Főmenü
Az Eszterházy Károly Egyetem pályázatot hirdet Eszterházy ösztöndíjra
2017. október 24, kedd
Béres Szabolcs, 09:49
Képgaléria  Nyomtatás  E-mail 
Az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói követelményrendszer Térítési és juttatási szabályzatának 16. § (7) alapján pályázatot írok ki a 2017/18-as tanév őszi félévére Eszterházy ösztöndíj elnyerésére.

Pályázhatnak azok a felsőoktatási szakképzésben, osztatlan képzésben, alapképzésben, illetve mesterképzésben, a 2017/2018-as tanévre felvételt nyert, nappali tagozatos, magyar állami ösztöndíjas, aktív hallgatók, akik az egyetem valamely campusán állandó lakcímmel rendelkeznek és az adott campuson folytatnak tanulmányokat.

Az ösztöndíj félévente 15 főnek ítélhető meg, mely mértéke: 15.000 Ft/fő/hó. A benyújtott pályázatokat az őszi félévben felvételi pontszámok alapján, a tavaszi félévben a tanulmányi eredmények alapján rangsorolni kell. Felvételi pontszám azonosság esetén a ponthatártól való eltérés alapján kell a döntést meghozni. Az ösztöndíj odaítélése egy félévre szól.

A pályázatokat 2017. október 25-ig elektronikusan, a Neptun rendszeren keresztül kell benyújtani Ügyintézés/Kérvények menüponton az „Eszterházy ösztöndíj” formanyomtatvány kitöltésével. A kérvényhez csatolni kell a lakcímkártya másolatát. Amennyiben a kérvényhez nem kerül benyújtásra a lakcímkártya másolata, a pályázatot érvénytelennek kell tekinteni. A pályázatok elbírálására 2017. november 7-ig kerül sor.

Az ösztöndíjak kifizetése az EFOP-3.4.3-16-2016-00010 „Az Eszterházy Károly Egyetem fejlesztése a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében” című projekt keretében valósul meg.

Eger, 2017. október 11.

Dr. Liptai Kálmán sk.

             rektor


A hírt küldte:
Varga Csilla
osztályvezető