Főmenü
Végzős hallgatók figyelmébe
2017. június 15, csütörtök
Adminisztrátor, 14:23
Képgaléria  Nyomtatás  E-mail 
Az oklevélátadó díszünnepségre az alábbi időpontban kerül sor a 2016/17-es tanév tavaszi félévben

a Bölcsészettudományi Kar és a Pedagógiai Kar hallgatóinak:

2017. július 7-én (pénteken) 9.30 órakor

Helyszín: Líceum, Díszudvar (Eger, Eszterházy tér 1.).

a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar és a Természettudományi Kar hallgatóinak:
2017. július 7-én (pénteken) 16 órakor

Helyszín: Líceum, Díszudvar (Eger, Eszterházy tér 1.),

Azok a hallgatók, akik az ünnepségen részt kívánnak venni, arról a záróvizsgán a jegyzőkönyvvezetőnél lévő nyomtatványon aláírásukkal nyilatkoznak/nyilatkoztak.

A hallgatók kötelesek aláírásukkal igazolni az oklevél, leckekönyv illetve oklevélmelléklet átvételét, melyre az ünnepséget megelőzően (délelőtti diplomaosztó esetében 7.30-9 óráig, délutáni esetében 14-15.30-ig) lesz lehetőség az oklevélátadó helyszínén.

Az oklevélátadó díszünnepségen az alap-, a mesterképzésben illetve a szakirányú továbbképzésben oklevelet szerzett hallgatók talárban kötelesek részt venni. A talárt az ünnepséget követően az átvétel helyszínén kell leadni!

A díszünnepségen való részvételdíja:

  • Alap-,  mester-, osztatlan tanár-valamint, szakirányú továbbképzésben oklevelet szerzettek számára (A díj tartalmazza a talár tisztíttatását, a magisztersapka és a sál árát.)

7000 Ft

  • Felsőoktatási szakképzésben végzettek valamint minden képzési szinten igazolást átvevők számára (A díj tartalmazza a talár tisztíttatását és a sál árát.)

5000 Ft

A részvételi díj befizetése a 10035003-00336121-01120008 sz. számlaszámra történő átutalással és a Neptunban a Pénzügyek – Befizetések - menüpontokon történő rendelkezéssel teljesíthető legkésőbb 2017. július 3-ig!

Az a végzett hallgató, aki nem vesz részt az oklevélátadó díszünnepségen, az oklevelét, illetve igazolását, július 10-14. között személyesen tudja átvenni a Tanulmányi és Oktatásszervezési Osztályon tanulmányi előadójánál. Az át nem vett okleveleket, igazolásokat július 17-től utánvéttel postázzuk a Neptunban rögzített értesítési címre.

A július 7-i oklevélátadó díszünnepségünk élőben követhető az egyetem weboldalán (https://uni-eszterhazy.hu/hu/egyetem/egyetem/livetv).

Eger, 2017. június 13.

Varga Csilla sk.


A hírt küldte:
Adminisztrátor
Webfejlesztő